Home Ženke Mužjaci Legla O nama Kontakt

MIRAKUL LABRADOR RETRIEVER KENNEL

O NAMA

Dobrodošli na stranice naše uzgajivačnice labrador retrivera „Mirakul“.
Naš suživot s labradorima počeo je u travnju 2012. godine s dolaskom Pande (Panda Moonlight River) iz uzgajivačnice Lab's Dream. Bila je to 6-godišnja ženka koja nas je naprosto oborila s nogu svojim karakterom. Nevjerojatan pas uvijek odličnog raspoloženja, inteligentnog i toplog pogleda, sve ono o čemu smo čitali pripremajući se za njezin dolazak - labrador u punom smislu te riječi. Iako smo oboje i ranije imali pse, odmah smo shvatili da je labrador drugačiji.

Zahvaljujući njoj u kolovozu 2013. godine nam se pridružila Nikki (Lab's Dream Nala) i unijela neku novu energiju. Uz savjete i podršku g. Željka Hemena (Lab's Dream) Nikki i ja krenule smo na izložbe te je ona postala mlada šampionka Hrvatske. Budući da se Nikki pokazala kao jedan odličan primjerak svoje pasmine odlučili smo se na leglo i za tatu štenaca odabrali Silronray's Douglas Fairbanksa, mužjaka odličnih engleskih krvnih linija. Iz te kombinacije zadržali smo Ruby (Geisha) i Toscu (Gummybear).

Nakon svega toga shvatili smo da su labradori postali naš način života te smo osnovali uzgajivačnicu „Mirakul“, registriranu pri HKS-u i FCI-u pod brojem 111/16.

Cilj nam je uzgajati zdrave i lijepe pse stabilnog karaktera i snažne volje za udovoljavanjem vlasniku, ali i sposobne za rad.

Ovim putem zahvaljujemo svim sadašnjim i budućim vlasnicima naših pasa na svoj ljubavi koju im pružaju.


Ivana & Tomislav
Mirakul - labrador retriever kennel
Croatian Kennel Club and FCI number 111/16
Ivana Črnko Kuzmić
ivana.crnko1@gmail.com